SV TEO gaat door

In Ten Post bloeien verschillende verenigingen die samen instaan voor een leefbaar dorp. Een belangrijke schakel in het geheel is uiteraard de Sport Vereniging Ten Post En Omstreken, in het kort SV TEO. Een vereniging die zich al sinds jaar en dag bezig houdt met het bieden van verschillende sportmogelijkheden. Om het één en ander ook kracht bij te zetten, organiseert SV TEO ook dit jaar weer enkele geweldige activiteiten.

Gymnastiekuitvoering
Op zaterdag 22 maart bent u vanaf 19:30 uur (zaal open 19:00 uur) van harte welkom in de sporthal van Dorpshuis “t Holt” voor de gymnastiekuitvoering. Hier vertonen alle leden van de gymafdeling hun kunsten aan het publiek. SV TEO biedt u op deze avond het kopje koffie aan en de toegang is gratis.

7e Ten Poster Meul’nloop
Donderdag 22 mei is de datum voor de lang verwachte 7e editie van de Ten Poster Meul’nloop. Tijdens deze recreatieve loop hebben de lopers de keus tussen om 5 of 10 kilometer door de prachtige omgeving van Ten Post te lopen. Het inschrijven voor de loop is mogelijk in dorpshuis ’t Holt van 17:30 tot 19:00 uur waarna de start om 19:30 uur zal plaatsvinden bij de Hoeksteen aan de Jan Zijlstraat. Ook is er voor de jeugd van de basisschool weer een jeugdloop van 1,2 kilometer en zal om 19:00 uur van start gaan.

Jeugdweekend
Na het overweldigende succes van vorig jaar zal er ook dit jaar voor de jeugd van SV TEO weer een Jeugdweekend vol sport en spel worden georganiseerd. Het weekend is gepland van 13 t/m 15 juni. De locatie is ook dit jaar weer schitterend en biedt talloze mogelijkheden voor geweldige activiteiten. We gaan namelijk naar groepsaccommodatie Kollumerpomp in het Lauwersmeergebied. Een ruime locatie waar de kinderen zich het hele weekend zeer goed zullen vermaken.

Al met al geweldige activiteiten om niet te missen, dus noteer de data alvast in je agenda. Voor meer informatie kun je ook altijd terecht opwww.SVTEO.nl .

Met sportieve groet,
SV TEO